Rss Feed
  1. Miten vaikeeta on löytää hyvä juustohöylä? Kyllä alkaa hiljalleen vituttaa kismittää, kun laatikko on täynnä maailmankaikkeuden surkeimpia juustöhöyliä. Yhdellä ei voi leikata ollenkaan, toisella tulee elämääkin paksumpia viipaleita ja kolmannella tulee niin ohutta siivua, että siitä näkee läpi. Valitin asiasta toisaallakin. Minua valistettiin ja kerrottiin, että mulla on nyt sekä pehmeen että kovan juuston höyliä. Okei. Siis kaikki höylät on hyviä, mutta vika onkin juustossa. Aha. Höylien tilalle ehdotettiin muun muassa lihaleikkuria ja rälläkkää. Ei huonoja vaihtoehtoja. Ainakaan tähän vitutukseen kismitykseen.







  2. 2 kommenttia:

    1. Hanki Fiskarsin saman mallinen kuin tuo ensimmäinen vasemmalta. Se leikkaa hyvin Oltermannia ja Edamia. Mekin on kantapään kautta opittu tuo...

    2. Tinuhe kirjoitti...

      Kiitos vinkistä! Juuri ostin tuon keskimmäisen Fiskarsin. Mä en vaan tajua, että miten tämmönen pieni asia voi olla niin vaikeeta. :D

    Lähetä kommentti