-
Miten vaikeeta on löytää hyvä juustohöylä? Kyllä alkaa hiljalleen
vituttaakismittää, kun laatikko on täynnä maailmankaikkeuden surkeimpia juustöhöyliä. Yhdellä ei voi leikata ollenkaan, toisella tulee elämääkin paksumpia viipaleita ja kolmannella tulee niin ohutta siivua, että siitä näkee läpi. Valitin asiasta toisaallakin. Minua valistettiin ja kerrottiin, että mulla on nyt sekä pehmeen että kovan juuston höyliä. Okei. Siis kaikki höylät on hyviä, mutta vika onkin juustossa. Aha. Höylien tilalle ehdotettiin muun muassa lihaleikkuria ja rälläkkää. Ei huonoja vaihtoehtoja. Ainakaan tähänvitutukseenkismitykseen.
Lähettänyt Tinuhe klo 14.35 | Tunnisteet: arki |
Hanki Fiskarsin saman mallinen kuin tuo ensimmäinen vasemmalta. Se leikkaa hyvin Oltermannia ja Edamia. Mekin on kantapään kautta opittu tuo...
Kiitos vinkistä! Juuri ostin tuon keskimmäisen Fiskarsin. Mä en vaan tajua, että miten tämmönen pieni asia voi olla niin vaikeeta. :D